Vermogen
150PK
Vermogen STAGE 1
180PK
Koppel
170
Koppel Stage 1
190Nm

Audi A3 2002 - 2004 - 1.4 TFSI 200Pk

PK Van 150 naar 180 (+30Pk)

Koppel Nm van 170 naar 190 (+20Nm)

Acceleratie Verbetering

Verhoogde brandstofbesparing

Soepele rijervaring

30 dagen niet tevreden geld terug

Tuning & Chiptuning

Optimaliseer je Auto met VDA Chiptuning

Bij VDA Chiptuning staat jouw rijplezier voorop. We bieden een unieke 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, zodat je zonder zorgen kunt ontdekken wat chiptuning voor jouw auto kan betekenen. Ben je niet tevreden? Geen probleem, wij herstellen de originele software en je krijgt je geld terug. Start jouw chiptuning avontuur bij ons vanaf slechts 299 euro. Onze deskundige technici zijn er om jouw auto de boost te geven die het verdient. Ga voor topprestaties en kies voor VDA Chiptuning.

Wat is chiptuning en hoe werkt het?
Chiptuning is het aanpassen van de software in de ECU van je auto.

Chiptuning is het proces waarbij we de originele software uit de ECU (computer) van je auto halen, deze aanpassen met een tune op maat, en vervolgens terugzetten in de auto. Dit zorgt voor verbeterde prestaties en een betere rijervaring. Onze tuning specialist zorgt ervoor dat alle aanpassingen veilig en effectief zijn.

Is chiptuning veilig voor mijn auto?
Ja, chiptuning is veilig.

Chiptuning is veilig zolang het wordt uitgevoerd door ervaren professionals zoals bij VDA Chiptuning. Wij zorgen ervoor dat alle aanpassingen binnen de veilige marges van de fabrikant blijven, zodat je auto optimaal presteert zonder risico's voor de motor of andere onderdelen.

Wat zijn de voordelen van chiptuning?
Meer vermogen en koppel.

Chiptuning kan de prestaties van je auto aanzienlijk verbeteren door meer vermogen en koppel toe te voegen. Dit leidt tot een betere rijervaring met snellere acceleratie en soepeler rijgedrag. Bovendien kan een efficiënter brandstofverbruik worden gerealiseerd, wat ook gunstig is voor je portemonnee op de lange termijn.

Hoe lang duurt het om mijn auto te tunen?
Het tunen van je auto duurt 60 tot 90 minuten.

Het proces van het tunen van je auto duurt 60 tot 90 minuten. Tijdens deze tijd kun je bij ons ontspannen in de wachtruimte en genieten van een lekker kopje koffie. We zorgen ervoor dat je comfortabel bent terwijl wij jouw auto naar een hoger prestatieniveau tillen.

Kan chiptuning ongedaan worden gemaakt?
Ja, we bewaren altijd de originele software.

Ja, bij VDA Chiptuning bewaren we altijd de originele software van je auto. Dit betekent dat als je om welke reden dan ook de tuning ongedaan wilt maken, we de originele instellingen eenvoudig kunnen herstellen zonder dat dit invloed heeft op de veiligheid of prestaties van je voertuig.

Wat is het verschil tussen stage 1, 2 en 3 tuning?
Stage 1 is software-aanpassing, stage 2 en 3 vereisen fysieke modificaties.

Stage 1 tuning omvat meestal alleen software-aanpassingen die de prestaties verbeteren zonder verdere fysieke wijzigingen aan de auto. Stage 2 en stage 3 tuning gaan verder door ook fysieke modificaties aan te brengen, zoals verbeteringen aan het uitlaatsysteem of brandstofsysteem, om nog meer vermogen en prestaties te realiseren. Deze geavanceerde stadia van tuning zijn ideaal voor diegenen die maximale prestaties uit hun voertuig willen halen.

Kan elke auto worden getuned?
Niet elke auto is geschikt voor chiptuning.

Niet elke auto is geschikt voor chiptuning, omdat sommige auto's niet te tunen zijn of slechts minimale winst kunnen behalen. Wij communiceren dit open en eerlijk met onze klanten. Als we vinden dat de winst te minimaal is om de investering te rechtvaardigen, zullen we dit duidelijk aangeven. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden en met een lach onze werkplaats verlaat, zonder onnodige kosten te maken.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de resultaten?
We bieden een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Bij VDA Chiptuning bieden we een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de resultaten van de tuning, zullen we de originele software zonder probleem terugzetten en krijg je je geld terug. Dit stelt je in staat om onze diensten zonder risico uit te proberen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Wat maakt VDA Chiptuning anders dan andere aanbieders?
Op maat gemaakte software en hoge service.

Bij VDA Chiptuning bieden we op maat gemaakte software, ontwikkeld door onze eigen ervaren tuning programmeur. Met meer dan 20 jaar ervaring zorgen wij voor tuning die specifiek is afgestemd op jouw voertuig. Daarnaast leveren we hoge service en aftersales, waarbij we altijd streven naar eerlijke communicatie en klanttevredenheid. Onze 30 dagen geld-terug-garantie en klantgerichte aanpak maken ons de beste keuze voor chiptuning.

Tuning vanaf € 299

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct jouw prijs aan en krijg snel antwoord!